• 4,95 euro verzendkosten binnen NL - GRATIS verzending vanaf 50 euro (NL)
     
  • 28 june 2019
  • |Sam

JANE AND FRED ♡ NIEUWE AVONTUREN  

Misschien hebben jullie het al gehoord, maar misschien nog helemaal niet .....
Ik, Sam Blijlevens heb Jane and Fred van Maud overgenomen. Super trots ben ik. maar ik heb er vooral heel veel zin in!

De afgelopen maanden ben ik ontzettend druk geweest met het ontdekken en inkopen van nieuwe merken. Dit geeft zoveel energie! De beurzen die ik samen met mijn zus bezoek, het contact met de leveranciers en niet te vergeten de verhalen achter de producten. Want dat is wel een rode lijn door mijn concept. Oog voor merk en detail. Ik kies waar ik kan voor producten en merken die duurzaam ondernemen als waarde uitdragen. Duurzaam, eerlijk, handgemaakt, functioneel en design zijn woorden die meteen bij mij opkomen als ik aan de nieuwe collectie denk! 

Naast de vertrouwde mooie merken die jullie van Jane and Fred gewend zijn zoals Bloomingville en Urban Nature Culture is de collectie uitgebreid met nog veel meer moois.

Een kleine greep ontdek je hieronder 
 
                                          
 
En nog meer leuk nieuws! Vanaf maandag ( 1 juli ) gaat de zomersale in en ontvangen jullie 20 en 30 % korting op items uit het assortiment  ❀
 
Veel shop plezier!
 
Liefs Sam 
 
 

Comment

Plaats reactie Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »