• Slechts 4,95 euro verzendkosten - GRATIS verzending vanaf 30 euro
     
  • 27 may 2017
  • |Maud

NIEUW LABEL - URBAN NATURE CULTURE AMSTERDAM

Ja wat doe je als moeder als je een paar dagen ECHT vrij bent, niet naar kantoor hoeft, het buiten 30 graden is en je kinderen met hun vader een lang weekend in het zuiden van Spanje verblijven?

Dan stap je vanuit het zuidelijkste puntje van Nederland in de auto (met airco) op weg naar Amsterdam om inspiratie op te doen en kennis te maken met een nieuw merk. Ik had een afspraak met Fleur bij Urban Nature Culture Amsterdam op kantoor. En afspraak is afspraak dus dan ben je daar ook met 30 graden op je vrije dag.

Ik kan met trots vertellen dat de reis meer dan de moeite waard was. Niet alleen had hun kantoor een prachtig uitzicht over het water maar mocht ik ook kennismaken met een allervriendelijkste Fleur en hun inspirerende collectie.

Urban Nature Culture is opgericht door Anne Marie Hermans en zij is wekelijks op reis over de hele wereld en verzamelt zo de mooiste items uit diverse culturen, bruisende steden of verafgelegen dorpjes. Ieder product heeft zo zijn eigen verhaal en land van herkomst.

Uiteraard ben ik bijzonder blij dat Fleur ons heeft weten te vinden en dat wij hun label mogen opnemen in onze onlineshop. Fleur heeft mij namelijk laten weten  dat ze selectief zijn, dus dat complimentje steek ik dan graag in mijn spreekwoordeiljke zak.

Begin juni verwacht ik hun eerste levering en vandaag heb ik al een paar items online gezet. Kom je een kijkje nemen op onze site?

Ik wens je in ieder geval een heerlijk zomers weekend toe en informeer je graag zodra alle items van Urban Nature Culture online zijn in onze shop.

Maud

Reageer ook!

Plaats reactie Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd